Apparaten en accessoires
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optioneel) geraspt (zie tip)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
42.5 g
Calorieën
2500 kJ /
598.2 kcal
Vetten
31 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
28.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Black Collection
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen